Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

787
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

486
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات استفاده از جیره مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 24

چکیده

 به منظور بررسی اثرات جیره مرطوب در دوره رشد جبرانی بر افزایش وزن, خوراک مصرفی, ضریب تبدیل غذایی و برخی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی, آزمایشی در ایستگاه دامپروری مجتمع عالی آموزشی پژوهشی کشاورزی رامین دانشگاه شهید چمران اهواز انجام گردید. در این آزمایش تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین بطور تصادفی انتخاب شده و به 6 تیمار آزمایشی تقسیم شدند. این آزمایش شامل سه سطح محدودیت فیزیکی صفر درصد محدودیت (شاهد), ده درصد و بیست درصد کمتر از شاهد, و دو روش تغذیه خشک و مرطوب,با استفاده از آزمایش فاکتوریل 3×2 در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار و 10 قطعه جوجه برای هر تکرار در داخل هر تیمار انجام گردید. افزایش وزن زنده نهایی در پایان هفت هفته گی, در تیمارهای غذایی 0, 10 و20 درصد محدودیت به ترتیب2031.13, 1905.13 و 1907 گرم بود, که تیمار صفر درصد با سایر تیمارها افزایش معنی داری داشت (P<0.05). نوع جیره (خشک و مرطوب) بر روی افزایش وزن زنده نهایی تاثیر معنی داری نداشت (P<0.05). مصرف خوراک تیمار بیست درصد محدودیت خوراک از سایر تیمارها کمتر بود, همچنین میانگین مصرف جیره مرطوب کمتر از جیره خشک بود (P<0.05). ضریب تبدیل غذایی تیمار صفر درصد محدودیت (شاهد) کمتر از تیمارهای ده و بیست درصد محدودیت بود (P<0.05). اما بین تیمارهای ده و بیست درصد محدودیت تفاوت معنی داری وجود نداشت (P<0.05). ضریب تبدیل جیره مرطوب نسبت به جیره خشک بهبود داشته است (P<0.05). از نظر وزن لاشه, وزن سینه, وزن ران, وزن چربی محوطه بطنی و وزن امعا و احشاء بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود نداشت (P<0.05). وزن امعا و احشا در جیره مرطوب کاهش معنی داری نسبت به جیره خشک داشت (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رامشی، فاضل، و اسلامی، موسی. (1383). بررسی اثرات استفاده از جیره مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی. پژوهش کشاورزی، 4(1)، 14-24. SID. https://sid.ir/paper/84829/fa

    Vancouver: کپی

    رامشی فاضل، اسلامی موسی. بررسی اثرات استفاده از جیره مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1383؛4(1):14-24. Available from: https://sid.ir/paper/84829/fa

    IEEE: کپی

    فاضل رامشی، و موسی اسلامی، “بررسی اثرات استفاده از جیره مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی،” پژوهش کشاورزی، vol. 4، no. 1، pp. 14–24، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84829/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا