مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

763
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

9

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

روحیه کارآفرینی در دانشجویان کشاورزی: مطالعه موردی دانشگاه شیراز

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 115

چکیده

 یکی از مسایل مبتلابه دانش آموختگان دانشگاهی, نبود فرصت های لازم برای اشتغال و در نتیجه بیکاری پس از دانش آموختگی است که عوامل و دلایل بسیاری نظیر ضعف مهارتی, عدم توانایی در راه اندازی واحدهای اشتغالزا, نبود یا کمبود فرصت های شغلی و… بر این امر دامن زده است. با این حال, می توان اذعان نمود که فرهنگ سازی کارآفرینی که همانا توسعه و تقویت روحیه کارآفرینی و آموزش آن در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می باشد, به عنوان راه حلی برای این معضل حاد مطرح می شود. تحقیق حاضر با هدف تعیین سطح روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز, به بررسی چهار خصیصه مطرح در ادبیات کارآفرینی (توفیق طلبی, قدرت طلبی, رقابت مندی و ریسک پذیری) در بین دانشجویان همت گماشته است. این تحقیق از نوع توصیفی بوده و در اجرای آن از فن پیمایش استفاده شد و با تهیه پرسشنامه ای که روایی آن توسط اساتید فن تایید و پایایی آن به وسیله انجام یک مطالعه راهنما سنجیده شد, صورت پذیرفت. جمعیت مورد مطالعه دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز بوده و نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده از بین 280 نفر از دانشجویان ورودی 1378 و 1380 مقطع کارشناسی انتخاب شد. پایایی آزمون های استاندارد بکار رفته در این پژوهش برای هر یک از خصیصه های مورد مطالعه فوق الذکر به ترتیب 0.60, 0.35, 0.73 و 0.72 بدست آمد. یافته های این مطالعه نشان داد که 51.2, 37.1, 39.8 و 49.4 درصد از دانشجویان به ترتیب, از نظر چهار خصیصه مورد مطالعه در وضعیت نامطلوبی قرار دارند. بین دانشجویان سال دوم و سال چهارم و دانشجویان دختر و پسر از نظر سطح روحیه کارآفرینی تفاوت معنی داری وجود ندارد. در این تحقیق ابعاد کارآفرینی در دانشجویان گرایش های تحصیلی (رشته های) مختلف بررسی و در پایان جهت رشد و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان کشاورزی توصیه های عملی ارایه گردیده است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button