مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,145
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

6

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 184

چکیده

 با وجود تجارب جهانی مفید در زمینه بهره گیری از کارآفرینی برای توسعه اقتصادی, متاسفانه در کشور ما تاکنون به این مقوله توجه کافی نشده است. این پژوهش با هدف تحلیل موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران و در چارچوب کلی پژوهش های پیمایشی به انجام رسیده است. نمونه آماری این پژوهش تعداد 142 نفر از کارآفرینان واحدهای گلخانه ای در کشور بوده اند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای با انتساب متناسب, از هشت منطقه کشور انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفته اند. ابزار گردآوری داده ها, پرسشنامه ای بوده که بر اساس مرور ادبیات موضوع تهیه شده است. ضریب کرونباخ آلفا به منظور تشخیص پایایی پرسشنامه محاسبه گردیده است که در این پژوهش برابر با 0.93 شده است که حاکی از پایایی مناسب ابزار پژوهش بوده است. روایی محتوایی پرسشنامه نیز از طریق نظرخواهی از کارشناسان و اساتید مرتبط با موضوع تایید شده است. تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS به عمل آمده است. نتایج حاصل از تحلیل عاملی نشان داده است که عوامل سیاست گذاری, اقتصادی, پشتیبانی, آموزشی, زیرساختی و فرهنگی عمده ترین موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران بوده اند که در مجموع 83 درصد واریانس را تبیین کرده اند. بنابراین پیشنهاد می گردد برای توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای به چگونگی سیاست گذاری های بخش کشاورزی و عوامل اقتصادی پیرامونی فعالیت های کارآفرینانه در بخش کشاورزی توجه کافی صورت گیرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادنژادی، همایون، شعبانعلی فمی، حسین، ایروانی، هوشنگ، حسینی، سیدمحمود، و کافی، محسن. (1386). تحلیل موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران. علوم کشاورزی ایران، 2-38(2 (ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی))، 175-184. SID. https://sid.ir/paper/8524/fa

    Vancouver: کپی

    مرادنژادی همایون، شعبانعلی فمی حسین، ایروانی هوشنگ، حسینی سیدمحمود، کافی محسن. تحلیل موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛2-38(2 (ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی)):175-184. Available from: https://sid.ir/paper/8524/fa

    IEEE: کپی

    همایون مرادنژادی، حسین شعبانعلی فمی، هوشنگ ایروانی، سیدمحمود حسینی، و محسن کافی، “تحلیل موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران،” علوم کشاورزی ایران، vol. 2-38، no. 2 (ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی)، pp. 175–184، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8524/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button