مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,275
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی، شناسایی و اندازه گیری میزان تثبیت بیولوژیک نیتروژن درGluconacetobacter diazotrophicus

صفحات

 صفحه شروع 943 | صفحه پایان 949

چکیده

 برای نیل به خودکفایی در تامین شکر, سطح زیر کشت نیشکر و متعاقب آن مصرف کودهای شیمیایی ازتی در استان خوزستان افزایش یافته که این مساله آلودگی محیط زیست را به دنبال خواهد داشت. بنابراین استفاده از باکتری های تثبیت کننده نیتروژن به منظور کاهش آلودگی محیط زیست و تامین بخشی از نیاز نیتروژن نیشکر ضروری و مفید به نظر می رسد. باکتری همیار تثبیت کننده نیتروژن در نیشکر از گونه Gluconacetobacter diazotrophicus می باشد که کاملا درون بافتی بوده و در خاک زنده نمی ماند و جداسازی آن با عصاره گیری از بافت صورت می گیرد. تعداد 5 جدایه بومی و 3 سویه وارداتی از باکتری در این تحقیق مورد مطالعه قرار گرفتند. باکتری در محیط استاندارد جامد LGIP کلنی های نارنجی تا قرمز رنگ ایجاد می کند که در کشت کهنه قهوه ای رنگ می شوند. در محیط کشت جامد سیب زمینی کلنی های سفیدرنگ ایجاد می شوند که پس از ده روز به رنگ قهوه ای سوخته در می آیند. در محیط جامد گلوکز- عصاره مخمر- کربنات کلسیم (GYC) ایجاد کلنی های قهوه ای به همراه رنگدانه قهوه ای محلول در آب می نماید. باکتری در غلظت بالای گلوکز (30%) قادر به رشد است و تولید اسید استیک می نماید. این باکتری اکسیداز و نیترات رداکتاز منفی و کاتالاز مثبت می باشد. از اکسیداسیون الکل تولید اسید می نماید ولی مرحله بعدی اکسیداسیون را انجام نمی دهد. این باکتری دارای توان تثبیت بیولوژیک نیتروژن می باشد که در جدایه های مختلف از 257-210 نانومول اتیلن در میلی لیتر.ساعت با روش اجرای استیلن (ARA) اندازه گیری گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علمایی، محسن. (1385). جداسازی, شناسایی و اندازه گیری میزان تثبیت بیولوژیک نیتروژن درGluconacetobacter diazotrophicus. علوم کشاورزی ایران، 37(5)، 943-949. SID. https://sid.ir/paper/8557/fa

    Vancouver: کپی

    علمایی محسن. جداسازی, شناسایی و اندازه گیری میزان تثبیت بیولوژیک نیتروژن درGluconacetobacter diazotrophicus. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(5):943-949. Available from: https://sid.ir/paper/8557/fa

    IEEE: کپی

    محسن علمایی، “جداسازی, شناسایی و اندازه گیری میزان تثبیت بیولوژیک نیتروژن درGluconacetobacter diazotrophicus،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 5، pp. 943–949، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8557/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button