APA:
کپیکاظمی، اسما، مظلومی، سیدمحمد، حسن زاده رستمی، زهرا، و اخلاقی، معصومه. (1393). اثر افزودن شیر سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی شیر پروبیوتیک تخمیر شده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 15(3 (مسلسل 48))، 206-210. SID. https://sid.ir/paper/85679/fa
Vancouver:
کپیکاظمی اسما، مظلومی سیدمحمد، حسن زاده رستمی زهرا، اخلاقی معصومه. اثر افزودن شیر سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی شیر پروبیوتیک تخمیر شده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1393؛15(3 (مسلسل 48)):206-210. Available from: https://sid.ir/paper/85679/fa
IEEE:
کپیاسما کاظمی، سیدمحمد مظلومی، زهرا حسن زاده رستمی، و معصومه اخلاقی، “اثر افزودن شیر سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی شیر پروبیوتیک تخمیر شده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 15، no. 3 (مسلسل 48)، pp. 206–210، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85679/fa