مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

740
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی اولیه گونه های مایکوباکتریوم در گونه های مولوس در ترکیه

صفحات

 صفحه شروع 144 | صفحه پایان 149

کلیدواژه

شاه ماهی (مولوس بارباتوس بارباتوس)Q2
شاه ماهی قرمز (مولوس سورمولیتوس)Q2

چکیده

 گونه های مایکوباکتریوم اکتیوزئونوتیک خطرات بهداشتی در ماهی و انسان دارد. در این مطالعه, وجود گونه های مایکوباکتریوم اکتیوزئونوتیک در شاه ماهی (مولوس بارباتوس بارباتوس) و شاه ماهی قرمز (مولوس سورمولیتوس), گونه های بسیار صید شده در دریای مدیترانه و اژه مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 208 نمونه ماهی تهیه شده از ماهیگیرهایی در شهرستان مرسین (ترکیه) مورد مطالعه قرار گرفتند. گونه های مایکوباکتریوم با استفاده از روش های قراردادی جداسازی شده و توسط واکنش زنجیره ای پلیمراز در سطح جنس و به وسیله PCR-RFLP در سطح گونه شناسایی شده اند. 13 گونه مایکوباکتریوم در 13 نمونه ماهی (%6.25) شناسایی شدند. چهار گونه مایکوباکتریوم به عنوان مایکوباکتریوم ژناونس, سه گونه به عنوان مایکوباکتریوم فورتویتوم, سه گونه به عنوان مایکوباکتریوم اسکروفولاسئوم, یک گونه به عنوان مایکوباکتریوم مارینوم, یک گونه به عنوان مایکوباکتریوم واسه و یک گونه به عنوان مایکوباکتریوم اوروم شناسایی شدند. هیچ گونه علایمی از مایکوباکتریوز در نمونه های ماهی مشاهده نشد. یافته های این مطالعه می توانند به مطالعات بعدی بر روی گونه های مایکوباکتریوم اکتیوزئونوتیک در غذاهای دریایی کمک نمایند.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سویم، پینار، ازر، سلمین، و راد، فریت. (1394). جداسازی اولیه گونه های مایکوباکتریوم در گونه های مولوس در ترکیه. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 16(2 (مسلسل 51))، 144-149. SID. https://sid.ir/paper/85764/fa

    Vancouver: کپی

    سویم پینار، ازر سلمین، راد فریت. جداسازی اولیه گونه های مایکوباکتریوم در گونه های مولوس در ترکیه. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1394؛16(2 (مسلسل 51)):144-149. Available from: https://sid.ir/paper/85764/fa

    IEEE: کپی

    پینار سویم، سلمین ازر، و فریت راد، “جداسازی اولیه گونه های مایکوباکتریوم در گونه های مولوس در ترکیه،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 16، no. 2 (مسلسل 51)، pp. 144–149، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85764/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button