مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

966
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر روی بافت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سیب ایرانی شفیع آبادی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 55

چکیده

 به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری سیب های میان رس شفیع آبادی آزمایشی به صورت اسپیلت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با چهار تکرار با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته انجام گرفت. تیمارها شامل سه دمای متفاوت 1, 4 و 20-25°C (دمای معمولی اتاق) و ترکیب گازی در دو سطح CO2 %2 + O2 %3 و CO2 %4 + O2 %1 و همچنین دو نوع پوشش پلی اتیلن و پلی پروپیلن بود. در طول مدت نگهداری در فواصل معین پارامترهایی از قبیل سفتی بافت, مقدار مواد جامد محلول, pH, EC, طعم میوه, اسیدیته قابل تیتراسیون و میزان تولید اتیلن مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج آزمایش ها نشان داد که میزان تولید اتیلن در دمای 1°C کمتر بوده و میوه های بسته بندی شده تحت شرایط فوق و ترکیب گازی CO2 %4 + O2 %1 و پوشش پلی پروپیلن, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, طعم و سفتی خود را بهتر از سایر تیمارها حفظ کردند. در طول دوره انبارداری pH و شاخص طعم میوه روند افزایشی و مقدار مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتراسیون روند کاهشی نشان داده و این تغییرات نسبت به میوه های شاهد با سرعت کمتری اتفاق افتاد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدحاجی زاده، حنیفه، مستوفی، یونس، و طلایی، علیرضا. (1387). بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر روی بافت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سیب ایرانی شفیع آبادی. علوم کشاورزی ایران، 39(1)، 47-55. SID. https://sid.ir/paper/8584/fa

    Vancouver: کپی

    سیدحاجی زاده حنیفه، مستوفی یونس، طلایی علیرضا. بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر روی بافت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سیب ایرانی شفیع آبادی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1387؛39(1):47-55. Available from: https://sid.ir/paper/8584/fa

    IEEE: کپی

    حنیفه سیدحاجی زاده، یونس مستوفی، و علیرضا طلایی، “بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر روی بافت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سیب ایرانی شفیع آبادی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 39، no. 1، pp. 47–55، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8584/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button