مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,149
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی گوشت های خالص، مخلوط، خام و حرارت داده شده گاو، گوسفند و بز با استفاده از مارکرهای اختصاصی گونه ای مبتنی بر اندازه ژنوم میتوکندریایی

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 34

چکیده

 در این پژوهش, از واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) و پرایمرهای اختصاصی گونه ای, برای شناسایی منشا گوشت های خالص, مخلوط, خام و حرارت داده شده گاو, گوسفند و بز که در صنایع مواد غذایی فرآوری شده و یا این که به طور مستقیم مورد استفاده مصرف کننده قرار می گیرند, بهره گیری شد. DNA میتوکندریایی به عنوان الگو در طی واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از پرایمرهای اختصاصی مرتبط به هر یک از گونه ها مورد تکثیر قرار گرفت. پرایمرهای اختصاصی با منشا میتوکندریایی به خوبی توانستند نواحی هدف را در گاو به اندازه 300, گوسفند 172 و بز 122 جفت باز تکثیر نمایند. برای تعیین میزان حساسیت پرایمرهای مورد استفاده, از مخلوط های دوتایی گوشت به نسبت های وزنی 0.1, 0.5, 1, 5, 10, 50 و 100 درصد استفاده شد. میزان حساسیت برای تمامی نمونه ها 0.1 درصد برآورد شد. در برنامه حرارتی از آب جوش, 121 درجه سانتی گراد به مدت 20 و 30 دقیقه و 127 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه مشابه شرایط استریلازیسیون, پاستورازیسیون و فرآوری گوشت در کارخانجات صنعتی استفاده شد. تیمار حرارتی طولانی مدت سبب نشد که عملکرد روش به کار گرفته شده تحت تاثیر قرار گیرد. نتایج به دست آمده در این پژوهش, کارآیی استفاده از پرایمرهای اختصاصی گونه ای مبتنی بر ژنوم هدف میتوکندریایی را به منظور شناسایی گوشت های خالص, مخلوط, خام و حرارت داده شده گاو, گوسفند و بز را با حساسیت و دقت بالا مورد تایید قرار داد. اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی, در بخش انگلیسی قابل رویت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادری، مجتبی، صادری، امیرحسین، و رحیمی، قدرت اله. (1392). شناسایی گوشت های خالص, مخلوط, خام و حرارت داده شده گاو, گوسفند و بز با استفاده از مارکرهای اختصاصی گونه ای مبتنی بر اندازه ژنوم میتوکندریایی. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 14(1 (مسلسل 42))، 29-34. SID. https://sid.ir/paper/85851/fa

    Vancouver: کپی

    صادری مجتبی، صادری امیرحسین، رحیمی قدرت اله. شناسایی گوشت های خالص, مخلوط, خام و حرارت داده شده گاو, گوسفند و بز با استفاده از مارکرهای اختصاصی گونه ای مبتنی بر اندازه ژنوم میتوکندریایی. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1392؛14(1 (مسلسل 42)):29-34. Available from: https://sid.ir/paper/85851/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی صادری، امیرحسین صادری، و قدرت اله رحیمی، “شناسایی گوشت های خالص, مخلوط, خام و حرارت داده شده گاو, گوسفند و بز با استفاده از مارکرهای اختصاصی گونه ای مبتنی بر اندازه ژنوم میتوکندریایی،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 14، no. 1 (مسلسل 42)، pp. 29–34، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85851/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button