مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,410
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظتهای مختلف شوری و pH بر بقا ویروس (Penaeus monodon baculovirus (MBV در میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 18

چکیده

 تاثیر غلظتهای مختلف شوری و pH بر روی مرگ و میر ویروس MBV با روش قراردادن ویروس از طریق آب در مجاورت پست لاروهای 12 روزه میگوهای سالم ببری سبز ((Penaeus semisulcatus)) به مدت 10 ساعت و در درجه حرارت 28 تا 30 درجه سانتیگراد مورد مطالعه قرار گرفت. برای بررسی اثرات شوری و pH, تعداد 1000 عدد بچه میگوی ببری سبز 12 روزه را به پنج گروه تقسیم و هر گروه را در یک طشت 10 لیتری با شوری 35 قرار داده و بعد از 12 ساعت بوسیله نمک مصنوعی شوری طشتها را به 5, 10, 20, 30 و 40 تغییر داده شد. برای بررسی اثر pH, غلظتهای مختلف شامل 3, 5, 7, 8, 9 و 12 را بطور مصنوعی و توسط 1N NaOH و 1N HCL to Na2HPO4 ایجاد نمودیم. برای انتقال ویروس MBV, 10 عدد پست لارو آلوده به بیماری را به روش انتقال از طریق آب مورد استفاده قرار گرفت. بعد از 10 ساعت میگوها را از طشتها خارج نموده و در طشتهای عاری از ویروس با همان شوری و pH قرار گرفت. طی 10 روز شدت آلودگی, میزان آلودگی و میزان مرگ و میر تجمعی ناشی از فاکتورهای شوری و pH بعنوان فاکتورهای متغییری بودند که مورد مطالعه قرار گرفته و محاسبه شدند. نتایج بررسی نشان می دهد که ویروس MBV در شوری با غلظتهای 5ppt تا 40ppt و در pH با غلظتهای 5, 7, 8 و 9 خاصیت عفونت زایی خود را حفظ می نماید. در حالیکه این ویروس در pH با غلظتهای 3 و 12 کاملا غیرفعال شده و اثرات عفونی خود را از دست می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشارنسب، محمد، اکبری، سهراب، شریف، محمد، یوسف، فاطمه، و حسن، داوود. (1385). تاثیر غلظتهای مختلف شوری و pH بر بقا ویروس (Penaeus monodon baculovirus (MBV در میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 6(1)، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/85954/fa

    Vancouver: کپی

    افشارنسب محمد، اکبری سهراب، شریف محمد، یوسف فاطمه، حسن داوود. تاثیر غلظتهای مختلف شوری و pH بر بقا ویروس (Penaeus monodon baculovirus (MBV در میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1385؛6(1):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/85954/fa

    IEEE: کپی

    محمد افشارنسب، سهراب اکبری، محمد شریف، فاطمه یوسف، و داوود حسن، “تاثیر غلظتهای مختلف شوری و pH بر بقا ویروس (Penaeus monodon baculovirus (MBV در میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 6، no. 1، pp. 1–18، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85954/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button