مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

916
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف چربی جیره بر روی رشد بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 24

چکیده

 این آزمایش بصورت طرح کاملا تصادفی در چهار تیمار و هر تیمار با سه تکرار انجام شد. چهار جیره غذایی, متشکل از چهار سطح چربی مختلف 8 درصد, 10 درصد, 12 درصد و 14 درصد با سطح ثابت پروتئین خام 46.8 درصد و مقادیر انرژی خام 4314, 4417, 4519 و 4622 کیلوکالری انرژی در کیلوگرم جیره تنظیم و فرموله گردید. برای پرورش از تانکهای فایبرگلاس با حجم آبی 80 لیتر آب شیرین با تراکم 2 عدد بچه ماهی در لیتر استفاده شد. دمای آب در دامنه ای بین 24-22 درجه سانتیگراد تنظیم گردید. بچه ماهیان با وزن اولیه 203±4 میلی گرم بر اساس 10 درصد وزن بدن در سه وعده روزانه به مدت 81 روز تغذیه شدند. تحلیل آماری داده های رشد بیانگر تفاوت چشمگیر بین ماهی تغذیه شده با پایین ترین سطح چربی (8 درصد) با دیگر تیمارها بود (P<0.05). رشد, بقا و مقیاس نگهداری پروتئین و انرژی لاشه با افزایش سطح چربی جیره کاهش یافتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طالبی حقیقی، داوود، بن سعد، چیروز، حسین زاده صحافی، همایون، و منصوری، داریوش. (1388). تاثیر سطوح مختلف چربی جیره بر روی رشد بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 8(1)، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/86033/fa

    Vancouver: کپی

    طالبی حقیقی داوود، بن سعد چیروز، حسین زاده صحافی همایون، منصوری داریوش. تاثیر سطوح مختلف چربی جیره بر روی رشد بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1388؛8(1):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/86033/fa

    IEEE: کپی

    داوود طالبی حقیقی، چیروز بن سعد، همایون حسین زاده صحافی، و داریوش منصوری، “تاثیر سطوح مختلف چربی جیره بر روی رشد بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 8، no. 1، pp. 13–24، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86033/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button