APA:
کپیزکی پوررحیم آبادی، اسحق، و داد، سمیرا. (1391). تاثیرات سرخ کردن با روغن های سرخ کردنی متفاوت بر ترکیب اسید چرب (Hypophthalmichthys molitrix) ماهی فیتوفاگ. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 11(3)، 704-712. SID. https://sid.ir/paper/86042/fa
Vancouver:
کپیزکی پوررحیم آبادی اسحق، داد سمیرا. تاثیرات سرخ کردن با روغن های سرخ کردنی متفاوت بر ترکیب اسید چرب (Hypophthalmichthys molitrix) ماهی فیتوفاگ. مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1391؛11(3):704-712. Available from: https://sid.ir/paper/86042/fa
IEEE:
کپیاسحق زکی پوررحیم آبادی، و سمیرا داد، “تاثیرات سرخ کردن با روغن های سرخ کردنی متفاوت بر ترکیب اسید چرب (Hypophthalmichthys molitrix) ماهی فیتوفاگ،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 11، no. 3، pp. 704–712، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86042/fa