مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

866
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 239 | صفحه پایان 243

چکیده

 زمینه و هدف: الگوی غذای مصرفی و کمبود برخی مواد مغذی از عوامل اصلی محیطی خطرساز سرطان مری شناخته شده اند. هدف این مطالعه تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای در منطقه پرخطر از نظر بروز سرطان مری است.روش بررسی: الگوی غذای مصرفی ساکنین بالای 30 سال شهرستانهای گنبد و کلاله, که وارد مطالعه آینده نگر سرطان مری شدند. به واسطه پرسشنامه بسامد خوراک معتبر شده 117 قلمی, از طریق بانک اطلاعاتی ایرانی تعیین شد و از آزمون رگرسیون چندگانه خطی برای مقایسه جنس, مکان اقامت و قومیت استفاده شد.یافته ها: 30463 نفری که بررسی شدند با میانگین سنی 52.2 سال و با ترکیبی شامل 57.5% جنس زن, 75% ترکمن, 73.6% روستایی و 71.2% بی سواد بودند. میزان اضافه وزن و چاقی در میان زنان و ساکنین شهر بیشتر از سایر گروهها بود. به طور کل, 65% انرژی دریافتی از کربوهیدارت ها, 22% از چربی ها و 13% از پروتئین ها تامین می شود.نتیجه گیری: میزان مصرف انرژی دریافتی در اغلب افراد جامعه در حد مورد نیاز بود و کمبود دریافت ریز مغذی ها مخصوصا ریبوفلاوین, ویتامین آ, فیبر و آهن در میان این جامعه به چشم می خورد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاضل تبارملک شاه، اکبر، پورشمس، اکرم، یزدانی چراتی، جمشید، کایدی مجد، شقایق، گوگلانی، گوهرشاد، صلاحی، رسول، سمنانی، شهریار، کیمیاگر، سیدمسعود، و ملک زاده، رضا. (1386). تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان. گوارش، 12(4 (پیاپی 61))، 239-243. SID. https://sid.ir/paper/86266/fa

    Vancouver: کپی

    فاضل تبارملک شاه اکبر، پورشمس اکرم، یزدانی چراتی جمشید، کایدی مجد شقایق، گوگلانی گوهرشاد، صلاحی رسول، سمنانی شهریار، کیمیاگر سیدمسعود، ملک زاده رضا. تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان. گوارش[Internet]. 1386؛12(4 (پیاپی 61)):239-243. Available from: https://sid.ir/paper/86266/fa

    IEEE: کپی

    اکبر فاضل تبارملک شاه، اکرم پورشمس، جمشید یزدانی چراتی، شقایق کایدی مجد، گوهرشاد گوگلانی، رسول صلاحی، شهریار سمنانی، سیدمسعود کیمیاگر، و رضا ملک زاده، “تعیین الگوی غذای مصرفی و عوامل خطر تغذیه ای بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری در مناطق با بروز بالا در استان گلستان،” گوارش، vol. 12، no. 4 (پیاپی 61)، pp. 239–243، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86266/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button