APA:
کپینیک خواه، علی، و شورنگ، پروین. (1386). تعیین تجزیه پذیری ماده خشک مواد خوراکی با استفاده از شکمبه آزمایشگاهی. علوم کشاورزی ایران، 38(3)، 485-490. SID. https://sid.ir/paper/8653/fa
Vancouver:
کپینیک خواه علی، شورنگ پروین. تعیین تجزیه پذیری ماده خشک مواد خوراکی با استفاده از شکمبه آزمایشگاهی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(3):485-490. Available from: https://sid.ir/paper/8653/fa
IEEE:
کپیعلی نیک خواه، و پروین شورنگ، “تعیین تجزیه پذیری ماده خشک مواد خوراکی با استفاده از شکمبه آزمایشگاهی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 3، pp. 485–490، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8653/fa