مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انباری سیب های گلدن دلیشس و رد دلیشس

صفحات

 صفحه شروع 519 | صفحه پایان 527

چکیده

 در این مطالعه پرتوتابی UV-C برای افزایش کیفیت و عمر انباری میوه های سیب ارقام گلدن دلیشس و رد دلیشس به کار برده شد. از پرتو UV-C در 3 زمان مختلف پرتوتابی )صفر, 5 و 15 دقیقه( در قالب طرح فاکتوریل با 4 تکرار برای تیمار میوه ها استفاده شد. سپس میوه های تیمار شده به مدت 6 ماه در دمای 1±1°C و رطوبت نسبی 85-95 درصد در سردخانه نگهداری شدند. بعد از نمونه برداری از میوه های نگهداری شده در سردخانه, آنها برای 7 روز در دمای 25°C نگهداری شده و سپس فاکتورهای کیفی, شامل pH, اسیدهای قابل تیتراسیون, مواد جامد قابل حل کل, نسبت مواد جامد قابل حل کل به اسیدیته و سفتی میوه اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که میوه های پرتوتابی شده برای 15 دقیقه با پرتو UV-C بعد از 6 ماه نگهداری pH و نسبت مواد جامد قابل حل کل به اسیدیته پایین تر و اسیدهای قابل تیتراسیون و سفتی بیشتری نسبت به میوه های پرتوتابی شده برای 5 دقیقه و میوه های شاهد داشتند. اختلاف معنی داری بین TSS میوه های رد دلیشس پرتوتابی شده برای 15 دقیقه, میوه های پرتوتابی شده برای 5 دقیقه و میوه های شاهد در پایان دوره نگهداری مشاهده شد. سیب های رد دلیشس نسبت به سیب های گلدن دلیشس بعد از 6 ماه نگهداری, TSS و نسبت TSS/TA پایین تر و سفتی بالاتری داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    همتی، سیاوش، معلمی، نوراله، و ناصری، لطفعلی. (1386). اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انباری سیب های گلدن دلیشس و رد دلیشس. علوم کشاورزی ایران، 38(3)، 519-527. SID. https://sid.ir/paper/8656/fa

    Vancouver: کپی

    همتی سیاوش، معلمی نوراله، ناصری لطفعلی. اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انباری سیب های گلدن دلیشس و رد دلیشس. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(3):519-527. Available from: https://sid.ir/paper/8656/fa

    IEEE: کپی

    سیاوش همتی، نوراله معلمی، و لطفعلی ناصری، “اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انباری سیب های گلدن دلیشس و رد دلیشس،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 3، pp. 519–527، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8656/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button