مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,011
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

592
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن ویتامین E به رقیق کننده بر ویژگی ها و باروری منی خروس های بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 یا 24-19 درجه سانتی گراد

صفحات

 صفحه شروع 333 | صفحه پایان 340

چکیده

 اثر چندین غلظت ویتامین 8, 4, 0) E و 12 میکروگرم در میلی لیتر) بر ویژگی‍ها و باروری منی خروس های بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 (دمای یخچال) یا 24-19 درجه سانتی گراد (دمای آزمایشگاه) بررسی شد. ویتامین E تاثیر معنی داری بردرصد اسپرم زنده, میزان جنبایی اسپرم, pH و درصد جوجه دهی تخم مرغ های بارور نداشت. غلظت های 8, 4 و 12 میکروگرم ویتامین E موجب افزایش معنی داری در درصد باروری نمونه های نگهداری شده برای 24 ساعت در دمای 5-4 درجه سانتی گراد و 24-19 درجه سانتی گراد نسبت به گروه کنترل (منی رقیق شده در سکستون بدون ویتامین E) شد. برای 6 ساعت نگهداری منی در دمای 5-4 درجه سانتی گراد, افزودن 8 میکروگرم ویتامین E در هر میلی لیتر رقیق کننده سکستون, باروری بالاتری را موجب شد. افزودن 4 یا 8 میکروگرم ویتامین E در هر میلی لیتر رقیق کننده, موجب افزایش باروری نمونه های نگهداری شده در دمای 5-4 درجه سانتی گراد و 24-19 درجه سانتی گراد برای 24 ساعت  شد. افزودن 8 میکروگرم ویتامین E در هر میلی لیتر رقیق کننده, موجب افزایش جوجه دهی کل برای نمونه های نگهداری شده در دمای 5-4 درجه سانتی گراد و 24-19 درجه سانتی گراد پس از 24 ساعت  شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بوستانی، علیداد، و ضمیری، محمدجواد. (1385). اثر افزودن ویتامین E به رقیق کننده بر ویژگی ها و باروری منی خروس های بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 یا 24-19 درجه سانتی گراد. علوم کشاورزی ایران، 37(2)، 333-340. SID. https://sid.ir/paper/8673/fa

    Vancouver: کپی

    بوستانی علیداد، ضمیری محمدجواد. اثر افزودن ویتامین E به رقیق کننده بر ویژگی ها و باروری منی خروس های بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 یا 24-19 درجه سانتی گراد. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(2):333-340. Available from: https://sid.ir/paper/8673/fa

    IEEE: کپی

    علیداد بوستانی، و محمدجواد ضمیری، “اثر افزودن ویتامین E به رقیق کننده بر ویژگی ها و باروری منی خروس های بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 یا 24-19 درجه سانتی گراد،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 2، pp. 333–340، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8673/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button