مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

395
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

143
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

چگونه می توان از موانع پیش روی یک کسب و کار عبور کرد؟ راه حلی برای کارآفرینان جوان

نویسندگان

خونساری یحیی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 موفقیت هر کسب و کاری تابع عوامل متعددی است که پاره ای از این عوامل در کنترل و پاره ای دیگر از این عوامل خارج از اختیار و کنترل مدیران است. متاسفانه در ایران موانع بر سر راه یک کارآفرین عمدتا آنقدر زیاد می باشد که منجر به از دست رفتن فرصت های فراوانی از سمت کارآفرینان (مخصوصا جوان) می شود, از قوانین دست و پاگیر و بوروکراسی های بی مورد اداری گرفته تا موانع جدی تری مانند ظرفیت, تامین مالی و دسترسی به بازار. این مقاله به بررسی و شناسایی عوامل موثر بر موفقیت رستوران باغ بهشت تهران می پردازد و تلاش می کند به این پرسش ها پاسخ دهد: سرمایه انسانی چه تاثیری بر موفقیت کسب و کارهای کوچک دارد؟ آیا تعامل با مشتری ریسک ورود به بازار را کاهش می دهد؟ آیا تجزیه و تحلیل صنعت فرصتهایی را برای خلق بازار جدید بوجود می آورد؟ آیا ویژگیهای شخصیتی کارآفرین می تواند موانع کسب و کار را مرتفع نماید؟ این پژوهش از نوع پژوهش اقدام پژوهی است که تجربیات عملی در راه اندازی رستوران باغ بهشت را که در تابستان سال 1391 تاسیس و امروز با اشتغال 50 نفر مشغول به فعالیت است مورد بررسی قرار می دهد. یافته های این پژوهش نشان می دهد که متغیر سرمایه انسانی و مولفه تجربه در رستوران های دیگر بالاترین تاثیر را در موفقیت این کسب و کار داشته است که منجر به تولید ایده های خلاق شده است, علاوه بر این, دانش بازاریابی در مقوله سرمایه انسانی تاثیر زیادی بر رشد و توسعه رستوران داشته است و در متغیر ویژگیهای شخصی اعتماد به موفقیت و روابط عمومی و ریسک حساب شده برای شروع کار و ادامه فعالیت نقش حیاتی را ایفا می کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خونساری، یحیی. (1395). چگونه می توان از موانع پیش روی یک کسب و کار عبور کرد؟ راه حلی برای کارآفرینان جوان. همایش ملی اقتصاد خلاق. SID. https://sid.ir/paper/882583/fa

    Vancouver: کپی

    خونساری یحیی. چگونه می توان از موانع پیش روی یک کسب و کار عبور کرد؟ راه حلی برای کارآفرینان جوان. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/882583/fa

    IEEE: کپی

    یحیی خونساری، “چگونه می توان از موانع پیش روی یک کسب و کار عبور کرد؟ راه حلی برای کارآفرینان جوان،” presented at the همایش ملی اقتصاد خلاق. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/882583/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button