APA:
کپیاحمدیان، پردیس. (1396). تاثیر افزودن صمغ گوار و پودر عناب بر خصوصیات کیک اسفنجی. کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی. SID. https://sid.ir/paper/895820/fa
Vancouver:
کپیاحمدیان پردیس. تاثیر افزودن صمغ گوار و پودر عناب بر خصوصیات کیک اسفنجی. 1396. Available from: https://sid.ir/paper/895820/fa
IEEE:
کپیپردیس احمدیان، “تاثیر افزودن صمغ گوار و پودر عناب بر خصوصیات کیک اسفنجی،” presented at the کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی. 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/895820/fa