Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,911
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جایگزینی اسید آمینه گوگرددار (متیونین) با سولفات سدیم در جیره حاوی چربی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 116

چکیده

 این آزمون به منظور بررسی امکان استفاده از گوگرد معدنی به عنوان جایگزین بخشی از متیونین و محرک سنتز اسیدهای صفراوی برای هضم چربی ها در جیره غذایی طیور گوشتی انجام گرفته است. تعداد 480 قطعه جوجه نر و ماده از نژاد آرین تحت 8 جیره غذایی مختلف شامل سطوح توصیه شده و پایین متیونین به همراه صفر و یا 5 درصد چربی, صفر و یا 0.1 درصد سولفات سدیم قرار گرفتند. مصرف جیره های حاوی چربی باعث افزایش وزن (P<0.01), درصد ماندگاری (P<0.01) و بهبود ضریب تبدیل شد. مصرف سولفات سدیم سبب کاهش ضریب تبدیل, افزایش وزن صفراوی مرغ (P<0.05) و بهبود وزن گردید. سطح 82 درصد متیونین پیشنهادی, باعث کاهش وزن (P<0.05) و افزایش درصد ماندگاری و درصد پروتئین لاشه (P<0.01) شده است. سطوح مختلف عوامل مورد بررسی تاثیر معنی داری بر میزان سدیم و تری گلیسرید خون نداشته است. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که با افزودن سولفات سدیم به جیره جوجه های گوشتی, علاوه بر افزایش کارآیی چربی در جیره جوجه های گوشتی می توان 18 درصد از مقدار متیونین توصیه شده را با 0.1 درصد سولفات سدیم جایگزین نمود. در پایان, مقدار متیونین جایگزین شده با سولفات سدیم توصیه شده به همراه جیره تیمار حاوی چربی, بدون تاثیر منفی بر عملکرد, سبب افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل غذایی در جوجه های گوشتی شد.  

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، قدرت اله، یوسفی، ابوالفضل، و هاشمی، سیدمحمد. (1383). جایگزینی اسید آمینه گوگرددار (متیونین) با سولفات سدیم در جیره حاوی چربی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 11(4)، 107-116. SID. https://sid.ir/paper/8995/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی قدرت اله، یوسفی ابوالفضل، هاشمی سیدمحمد. جایگزینی اسید آمینه گوگرددار (متیونین) با سولفات سدیم در جیره حاوی چربی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1383؛11(4):107-116. Available from: https://sid.ir/paper/8995/fa

    IEEE: کپی

    قدرت اله رحیمی، ابوالفضل یوسفی، و سیدمحمد هاشمی، “جایگزینی اسید آمینه گوگرددار (متیونین) با سولفات سدیم در جیره حاوی چربی جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 11، no. 4، pp. 107–116، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8995/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا