Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

778
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

363
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی خواص سیر سیاه و تاثیر فعالیت های انتی اکسیدانی

نویسندگان

مرشدی محمدمهدی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

سیر سیاه یک محصول فراوری شده از سیر است که در دما و رطوبت بالا ایجاد میگردد. سیر سیاه مدت هاست که در کشورهایی مانند چین از گذشته تا کنون مورد استفاده مردم قرار گرفته است. سیر سیاه دارای ارزش غذایی بالایی است که که در طی طول دوره ی پیری میزان انتی اکسیدان ها مانند پلی فنول ها و فلانویید ها افزایش چشمگیری پیدا میکند. همچنین مواد معدنی و امینواسید های موجود در سیر سیاه طی فرایند افزایش یا کاهش میابند. با توجه به اینکه سیر رطوبت خود را از دست می دهد میزان قند ها و اسیدیته ی ان به طور کل افزایش میابد. همچنین الیسین سیر طی فرایند به سی السین تبدیل میشود مطالعات و ازمایشات مختلفی بر روی این ماده انجام گرفته است و محققان پی بردند که به علت افزایش میزان انتی اکسیدان ها مانند پلی فنول ها, فلانوییدها و پیروات ها میتواند در کاهش سکته های قلبی و سلول های سرطانی موثر باشد. سیر سیاه میتواند به درمان بیماری های مختلفی مانند ضد دیابت, ضد الرژی, ضد چاقی و به محافظت از سلول های عصبی و کبد کمک کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرشدی، محمدمهدی. (1400). بررسی خواص سیر سیاه و تاثیر فعالیت های انتی اکسیدانی. کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. SID. https://sid.ir/paper/901268/fa

    Vancouver: کپی

    مرشدی محمدمهدی. بررسی خواص سیر سیاه و تاثیر فعالیت های انتی اکسیدانی. 1400. Available from: https://sid.ir/paper/901268/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی مرشدی، “بررسی خواص سیر سیاه و تاثیر فعالیت های انتی اکسیدانی،” presented at the کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/901268/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا