مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

388
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

128
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 به منظور بررسی اثر کودهای آلی و زیستی در مقایسه با بیوارگانیگ بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی در 3 تکرار در سال 1398اجرا شد. عوامل مورد بررسی شامل کودهای آلی در سه سطح (عدم کاربرد, کودگاوی, بیوارگانیک نیواگرو) و کودهای زیستی در چهار سطح (عدم کاربرد, سودوموناس پوتیدا, سودوموناس فلورسنس و کود بیولوژیک مخصوص سبزی و صیفی نیواگرو) بودند. نتایج آزمایش نشان داد که کودهای آلی و زیستی تاثیر معنی داری بر صفات رشدی و عملکرد گوجه فرنگی داشتند. بطوریکه کاربرد بیوارگانیک بترتیب باعث افزایش 7/4 درصدی ارتفاع ساقه اصلی نسبت به شاهدگردید. بیوارگانیک و کودگاوی عملکرد میوه را 15 و 10 درصد نسبت به شاهد افزایش داد. کاربرد کود بیولوژیک نیواگرو ارتفاع ساقه و عملکرد گوجه فرنگی را بترتیب 23/7 و 2/21 درصد نسبت به شاهد افزایش داد. با توجه به نتایج این آزمایش, بکارگیری کود بیوارگانیک و بیولوژیک نیواگرو می تواند از طریق اثرات هم افزایی باعث افزایش معنی دار رشد و عملکرد گوجه فرنگی شده و جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی در تولید ارگانیک گوجه فرنگی باشد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، مهدیه، و شهقلی، حسن. (1400). بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی. کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. SID. https://sid.ir/paper/901279/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی مهدیه، شهقلی حسن. بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی. 1400. Available from: https://sid.ir/paper/901279/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه رضایی، و حسن شهقلی، “بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی،” presented at the کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/901279/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

    کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button