Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

285
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

93
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی

نویسندگان

رضایی مهدیه | شهقلی حسن

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 به منظور بررسی اثر کودهای آلی و زیستی در مقایسه با بیوارگانیگ بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی در 3 تکرار در سال 1398اجرا شد. عوامل مورد بررسی شامل کودهای آلی در سه سطح (عدم کاربرد, کودگاوی, بیوارگانیک نیواگرو) و کودهای زیستی در چهار سطح (عدم کاربرد, سودوموناس پوتیدا, سودوموناس فلورسنس و کود بیولوژیک مخصوص سبزی و صیفی نیواگرو) بودند. نتایج آزمایش نشان داد که کودهای آلی و زیستی تاثیر معنی داری بر صفات رشدی و عملکرد گوجه فرنگی داشتند. بطوریکه کاربرد بیوارگانیک بترتیب باعث افزایش 7/4 درصدی ارتفاع ساقه اصلی نسبت به شاهدگردید. بیوارگانیک و کودگاوی عملکرد میوه را 15 و 10 درصد نسبت به شاهد افزایش داد. کاربرد کود بیولوژیک نیواگرو ارتفاع ساقه و عملکرد گوجه فرنگی را بترتیب 23/7 و 2/21 درصد نسبت به شاهد افزایش داد. با توجه به نتایج این آزمایش, بکارگیری کود بیوارگانیک و بیولوژیک نیواگرو می تواند از طریق اثرات هم افزایی باعث افزایش معنی دار رشد و عملکرد گوجه فرنگی شده و جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی در تولید ارگانیک گوجه فرنگی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، مهدیه، و شهقلی، حسن. (1400). بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی. کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. SID. https://sid.ir/paper/901279/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی مهدیه، شهقلی حسن. بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی. 1400. Available from: https://sid.ir/paper/901279/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه رضایی، و حسن شهقلی، “بررسی اثر کودهای ارگانیک و بیولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی،” presented at the کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/901279/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

    کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا