Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,654
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,074
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پنیر سنتی لیقوان

صفحات

 صفحه شروع 136 | صفحه پایان 146

چکیده

 هدف از این مطالعه, شناسایی فلور لاکتیکی پنیر لیقوان بود, که اولین مرحله به سوی توسعه استارتری است که تولید محصولی سالم و با بافت یکنواخت را از شیر پاستوریزه اجازه خواهد داد. 54 کلنی باکتری اسید لاکتیک از 480 کلنی ایزوله شده از نمونه های پنیر لیقوان انتخاب و سپس ایزوله ها بر اساس آزمایش  های بیوشیمیایی شناسایی گردیدند. و در 6 جنسLactobacillus , Enterococcus, Sterptococcus, Pediococcus, Leuconostoc و Lactococcus دسته بندی شدند (به ترتیب 5/55, 11/11, 25/9, 55/5, 70/3 و 85/1 درصد و 12 درصد ایزوله ها شناسایی نشدند L. agilis (13 ایزوله), L. plantarum (8 ایزوله), گروه Enterococcus faecium (5 ایزوله) گونه های غالب در محصول بودند. سایر گونه های Lactobacillus شناسایی شده شامل L. maltaromicus, L. paracasie subsp paracasie, L. intstinalis, L. salvarius و  L. acetotolerance(به ترتیب 4, 2, 1, 1 و 1 ایزوله) بودند. همچنین ایزوله هایی از S. thermophilus, S. downei, S. oralis, Enterococcus faecalis, Leu. mesenteroides subsp dextranicum, Leu. mesenteroides subsp mesenteroids, P. inopinatus, P. pentosaceus subsp intermedius شناسایی شدند. بر اساس نتایج این تحقیق پیشنهاد می شود که یک استارتر کامل برای تولید پنیر لیقوان, می تواند از گونه های L. agilis, L. plantarum, گروه Enterococcus faecium و گونه هایی از Lactococcus و Leuconostoc تشکیل شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، سیدمحمد، خمیری، مرتضی، خسروشاهی اصل، اصغر، و کاشانی نژاد، مهدی. (1388). جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پنیر سنتی لیقوان. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(3)، 136-146. SID. https://sid.ir/paper/9018/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی سیدمحمد، خمیری مرتضی، خسروشاهی اصل اصغر، کاشانی نژاد مهدی. جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پنیر سنتی لیقوان. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(3):136-146. Available from: https://sid.ir/paper/9018/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد احمدی، مرتضی خمیری، اصغر خسروشاهی اصل، و مهدی کاشانی نژاد، “جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پنیر سنتی لیقوان،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 3، pp. 136–146، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9018/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا