مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

962
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

849
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 189

چکیده

 مقدمه: استرس اکسیداتیو به عنوان عدم تعادل بین تولید رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدانت ها تعریف می شود. استرس اکسیداتیو با بروز بیماری های مزمن هم چون دیابت و سرطان در ارتباط است, از این رو تولید آنتی اکسیدانت های سنتزی و طبیعی جهت جلوگیری از استرس اکسیداتیو و اثرات مخرب آن ضروری است. در این راستا می توان نانو ذرات تولید شده به روش سبز را مورد استفاده قرار داد که خواص آنتی اکسیدانتی نشان می دهند. هدف از این تحقیق بررسی اثر آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره سنتز شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز می باشد.مواد و روش ها: فعالیت آنتی ‏اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز با استفاده از قابلیت جذب رادیکال های DPPH (1, 1- دیفنیل-2- پیکریل- هیدرازیل), ABTS (2, 2- آزینو بیس (3- اتیل بنزوتیازولین 6- سلفونیک اسید)) و OH (هیدروکسیل) سنجش شد.یافته های پژوهش: نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز به عنوان مهارکننده رادیکال DPPH (IC50=170 μM) و ABTS (IC50=30 μM) و هیدروکسیل (IC50=350 μM) عمل کرده است.بحث و نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز, دارای فعالیت قوی آنتی اکسیدانتی است. خاصیت آنتی اکسیدانتی نانو ذرات نقره سماق, آن ها را در درمان بسیاری از بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو و دیگر کاربردهای زیست پزشکی ارزشمند می سازد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، پریسا، حمیدی علمداری، داریوش، نامور، فریده، و یغمایی، پریچهره. (1394). بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 23(7)، 181-189. SID. https://sid.ir/paper/90404/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی پریسا، حمیدی علمداری داریوش، نامور فریده، یغمایی پریچهره. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1394؛23(7):181-189. Available from: https://sid.ir/paper/90404/fa

    IEEE: کپی

    پریسا قربانی، داریوش حمیدی علمداری، فریده نامور، و پریچهره یغمایی، “بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 23، no. 7، pp. 181–189، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/90404/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا