APA:
کپیقربانی، پریسا، حمیدی علمداری، داریوش، نامور، فریده، و یغمایی، پریچهره. (1394). بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 23(7)، 181-189. SID. https://sid.ir/paper/90404/fa
Vancouver:
کپیقربانی پریسا، حمیدی علمداری داریوش، نامور فریده، یغمایی پریچهره. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1394؛23(7):181-189. Available from: https://sid.ir/paper/90404/fa
IEEE:
کپیپریسا قربانی، داریوش حمیدی علمداری، فریده نامور، و پریچهره یغمایی، “بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 23، no. 7، pp. 181–189، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/90404/fa