مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,700
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

610
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی

صفحات

 صفحه شروع 174 | صفحه پایان 180

چکیده

 در این پژوهش به منظور بررسی اثر تغییر درجه حرارت و میزان افزایش آب به خمیر زیتون بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی, تاثیر دو فاکتور دمای واحد هم زن در سه سطح 30, 45 و 60 درجه سانتی گراد و آب اضافه شده به خمیر زیتون در سطوح 15, 30 و 45 درصد وزن نمونه, مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت. این آزمون در سرعت دورانی ثابت 12 هرتز واحد خردکن و زمان هم زدن 10 دقیقه انجام شد. نتایج به دست آمده به وسیله آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی مورد مقایسه قرار گرفتند. مقایسه میانگین ها بر اساس آزمون چنددامنه ای دانکن در سطح 5 درصد نشان داد که با افزایش دمای واحد هم زن میزان اسیدیته و پراکسید روغن و همچنین رطوبت تفاله افزایش می یابد که این موضوع به ترتیب سبب کاهش کیفیت و کمیت روغن استحصالی می شود ولی از سوی دیگر افزایش دما موجب کاهش روغن باقی مانده در تفاله شده این پدیده کمیت روغن استحصالی را افزایش می دهد. اضافه شدن آب به خمیر سبب کاهش رطوبت و روغن باقی مانده در تفاله شد که این امر کمیت روغن استحصال شده را افزایش داد. در این راستا برای به دست آوردن روغن بکر در خط فرآوری روغن کشی با در نظر گرفتن کیفیت و کمیت روغن استحصالی, تیمار دمای 30 درجه سانتی گراد و 45 درصد آب اضافه شده به خمیر زیتون پیشنهاد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبرنیا، عباس، مبلی، حسین، اکرم، اسداله، حامدی، منوچهر، و رفیعی، شاهین. (1388). تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16((ویژه نامه 2))، 174-180. SID. https://sid.ir/paper/9096/fa

    Vancouver: کپی

    اکبرنیا عباس، مبلی حسین، اکرم اسداله، حامدی منوچهر، رفیعی شاهین. تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16((ویژه نامه 2)):174-180. Available from: https://sid.ir/paper/9096/fa

    IEEE: کپی

    عباس اکبرنیا، حسین مبلی، اسداله اکرم، منوچهر حامدی، و شاهین رفیعی، “تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. (ویژه نامه 2)، pp. 174–180، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9096/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button