APA:
کپیاکبرنیا، عباس، مبلی، حسین، اکرم، اسداله، حامدی، منوچهر، و رفیعی، شاهین. (1388). تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16((ویژه نامه 2))، 174-180. SID. https://sid.ir/paper/9096/fa
Vancouver:
کپیاکبرنیا عباس، مبلی حسین، اکرم اسداله، حامدی منوچهر، رفیعی شاهین. تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16((ویژه نامه 2)):174-180. Available from: https://sid.ir/paper/9096/fa
IEEE:
کپیعباس اکبرنیا، حسین مبلی، اسداله اکرم، منوچهر حامدی، و شاهین رفیعی، “تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. (ویژه نامه 2)، pp. 174–180، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9096/fa