مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

782
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 98

چکیده

 در این آزمایش به منظور بررسی عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان در دو نوع آب با شوری های مختلف, دو گروه از ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 3.37±29.1 گرم به ترتیب در تیمار آب لب شور, با شوری 2.950ppt و تیمار آب شیرین 0.57ppt برای مدت 40 روز پرورش داده شدند. هر یک از تیمارها در سه تکرار (245 قطعه ماهی قزل آلا) اجرا گردید. در پایان آزمایش داده های به دست آمده در قالب آزمون t-test, آنالیز و مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای پرورشی در آب لب شور, افزایش یافته و در مقایسه با آب شیرین اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). وزن و طول نهایی ماهیان قزل آلا (5.3±82.69 گرم, 2.6±19.1 سانتی متر) در تیمار آب لب شور, در مقایسه با تیمار آب شیرین (7.5±69.2 و 3.1±17.6 سانتی متر) اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). همچنین در تیمار آب لب شور, پارامترهای ضریب رشد روزانه, نرخ رشد ویژه طول, سرعت رشد طولی و سرعت رشد وزنی به طور معنی دار نسبت به تیمار آب شیرین افزایش یافت (P<0.05). پایین ترین ضریب تبدیل غذایی (1.6), بالاترین نسبت کارآیی پروتئین (1.8) و چربی (7.7) در تیمار آب لب شور به دست آمد و با تیمار آب شیرین اختلاف معنی داری نشان داد (P<0.05). آزمایش حاضر نشان داد که ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور در مقایسه با آب شیرین از قابلیت رشد خوبی برخوردار بوده و عملکرد رشد این ماهی در آب لب شور بیشتر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان، حجت اله. (1388). مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16((ویژه نامه 2))، 89-98. SID. https://sid.ir/paper/9103/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان حجت اله. مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16((ویژه نامه 2)):89-98. Available from: https://sid.ir/paper/9103/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله جعفریان، “مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. (ویژه نامه 2)، pp. 89–98، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9103/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button