APA:
کپیجعفری، هوشنگ، دبیری، نجف قلی، زاهدی فر، مجتبی، و ورمقانی، صیف علی. (1385). تعیین ضریب هضمی شبدر, کاه گندم و کاه جو ایلام و کرمانشاه با روش In vivo. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 13(ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه))، 64-71. SID. https://sid.ir/paper/9132/fa
Vancouver:
کپیجعفری هوشنگ، دبیری نجف قلی، زاهدی فر مجتبی، ورمقانی صیف علی. تعیین ضریب هضمی شبدر, کاه گندم و کاه جو ایلام و کرمانشاه با روش In vivo. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1385؛13(ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه)):64-71. Available from: https://sid.ir/paper/9132/fa
IEEE:
کپیهوشنگ جعفری، نجف قلی دبیری، مجتبی زاهدی فر، و صیف علی ورمقانی، “تعیین ضریب هضمی شبدر, کاه گندم و کاه جو ایلام و کرمانشاه با روش In vivo،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 13، no. ویژه نامه علوم دامی (ضمیمه)، pp. 64–71، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9132/fa