Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

866
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات شوری بر رشد، پتانسیل آب برگ و میزان پرولین دو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L)

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 84

چکیده

 در این تحقیق اثرات تنش شوری به وسیله کلریدسدیم بر ویژگیهای رشد, پتانسیل آب برگ, میزان نسبی آب برگ و میزان تولید پرولین دو رقم پیاز خوراکی قرمز ری و سفید طارم زنجان در کشت هیدروپونیک مورد مطالعه قرار گرفت. تیمارهای شوری با انجام آبیاری با محلول غذایی هوگلند 0.5 حاوی صفر, 25, 50, 75 و 100 میلی مولار نمک انجام شد. طرح آماری مورد استفاده کرتهای خرد شده بر پایه بلوکهای کامل تصادفی بود که در سه تکرار انجام گرفت. در این تحقیق رقم به عنوان عامل اصلی و غلظتهای کلریدسدیم به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند. این تحقیق گلخانه ای در گلدانهایی با بستر ماسه, پرلیت به نسبت 1:3 انجام شد و رشد ارقام در شرایط کنترل شده محیطی تداوم یافت. نتایج تحقیق نشان داد که با افزایش سطوح شوری ارزش صفات ریختی و نیز پتانسیل آب برگ در دو رقم در غلظتهای مشابه تفاوت چندانی نداشتند. افزایش معنی داری تولید پرولین همگام با افزایش سطوح شوری و نقش این متابولیت در افزایش تحمل به شوری بطور معنی داری موثر بود و این نقش بطور مشهودتری در رقم قرمز ری مشاهده گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدادادی، محسن، و امیدبیگی، رضا. (1381). اثرات شوری بر رشد, پتانسیل آب برگ و میزان پرولین دو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 9(4)، 71-84. SID. https://sid.ir/paper/9215/fa

    Vancouver: کپی

    خدادادی محسن، امیدبیگی رضا. اثرات شوری بر رشد, پتانسیل آب برگ و میزان پرولین دو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1381؛9(4):71-84. Available from: https://sid.ir/paper/9215/fa

    IEEE: کپی

    محسن خدادادی، و رضا امیدبیگی، “اثرات شوری بر رشد, پتانسیل آب برگ و میزان پرولین دو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 9، no. 4، pp. 71–84، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9215/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا