Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,151
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

925
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 135

چکیده

 بر اساس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد فائو, ایران بزرگ ترن کشور تولید کننده پسته در جهان می باشد. در این تحقیق پسته خام واریته اوحدی انتخاب گردید و از روش ماندگاری به روش تهیه شده (ASLT) استفاده شد. ویژگی های حسی پسته شامل طعم, بافت و پذیرش کلی در21 , 8 و کمتر از 2 درصد غلظت گاز اکسیژن و دمای نگهداری 5 , 20 , 35 و 45 درجه سانتی گراد در تناوب های زمانی 4 , 6 , 8 , 10 و 12 هفته ای با استفاده از طرح آماری اسپلیت پلات مورد بررسی قرار گرفتند و زمان ماندگاری پسته تحت شرایط مختلف تخمین زده شد. نتایج تحقیق نشان داد که تغییرات طعم و بافت تحت تاثیر تمامی فاکتورهای مورد بررسی (دمای نگهداری, زمان نگهداری و درصد گاز اکسیژن) معنی دار می باشد. (P<0.05), اما پذیرش کلی محصول فقط تحت فاکتور زمان نگهداری معنی دار است (P<0.05). بیشترین زمان ماندگار برای پسته خاک خشک تحت شرایط 5 درجه سانتی گراد و کمتر از 2 درصد غلظت گاز اکسیژن بر اساس پذیرش کلی پانل ها به مدت 284 روز تعیین گردید و رگرسیون خطی تابع درجه بهترین به ارزش با R2 بیشتر از 98 درصد را در تمامی سطوح مختلف 21 , 8 و کمتر از 2 درصد اکسیژن برای پسته خام خشک داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صداقت، ناصر، مرتضوی، علی، نصیری محلاتی، مهدی، و داوری نژاد، غلامحسین. (1384). تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری . علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 12(6)، 127-135. SID. https://sid.ir/paper/9346/fa

    Vancouver: کپی

    صداقت ناصر، مرتضوی علی، نصیری محلاتی مهدی، داوری نژاد غلامحسین. تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری . علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1384؛12(6):127-135. Available from: https://sid.ir/paper/9346/fa

    IEEE: کپی

    ناصر صداقت، علی مرتضوی، مهدی نصیری محلاتی، و غلامحسین داوری نژاد، “تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری ،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 12، no. 6، pp. 127–135، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9346/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا