APA:
کپیرضایی پور، وحید، بلداجی، فتح اله، دستار، بهروز، یعقوب فر، اکبر، و قیصری، عباسعلی. (1388). تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و میزان انرژی قابل متابولیسم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1)، 90-102. SID. https://sid.ir/paper/9357/fa
Vancouver:
کپیرضایی پور وحید، بلداجی فتح اله، دستار بهروز، یعقوب فر اکبر، قیصری عباسعلی. تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و میزان انرژی قابل متابولیسم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1):90-102. Available from: https://sid.ir/paper/9357/fa
IEEE:
کپیوحید رضایی پور، فتح اله بلداجی، بهروز دستار، اکبر یعقوب فر، و عباسعلی قیصری، “تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و میزان انرژی قابل متابولیسم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1، pp. 90–102، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9357/fa