Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

620
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل مؤثر بر عدم موفقیت تعاونی های چایکاران در استان گیلان

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 126

چکیده

 به منظور بررسی دلایل عدم موفقیت تعاونی های چایکاران مطالعه ای با استفاده از روش تحقیق توصیفی-همبستگی در استان گیلان صورت گرفت. جامعه آماری در این تحقیق شامل کلیه مدیران عامل, کارکنان, اعضای هیئت مدیره و اعضای عادی شرکت های تعاونی چایکاران استان گیلان (38736 نفر) بود. در این تحقیق براساس جدول کرجسی و مورگان 400 نفر با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. پرسش نامه به عنوان ابزار پژوهش, جهت جمع آوری داده ها مورد استفاده قرار گرفت که روایی آن توسط پانل متخصصان و پایایی آن با محاسبة ضریب آلفای کرونباخ در مرحله پیش آزمون (904/0) تأیید شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و نیز تحلیل عاملی اکتشافی تحت نرم افزار آماری SPSS16 استفاده شد. نتایج تحلیل عاملی نشان داد که در کل هفت عامل آموزشی, مشارکتی, حمایتی, توسعه ای, مدیریتی, مسئولیتی و دولتی در مجموع توانستند 034/71 درصد از عوامل مؤثر بر عدم موفقیت تعاونی های چایکاران استان گیلان را تبیین کنند. به طور کلی مهم ترین عوامل مؤثر بر عدم موفیقت تعاونی های چایکاران به ترتیب عبارت بودند از: ناکافی بودن حمایت های دولتی, عدم ارتباط مناسب بین تولیدو بازاریابی, عدم بازاریابی مناسب محصولات, سیاست های اعتباری نادرست, نبود همبستگی میان اعضا, ناآشنایی اعضا با اصول تعاونی, عدم بهره مندی از اعتبارات و تسهیلات دولتی و بی توجهی به سرمایه گذاری بلندمدت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصرالهی، مصطفی، الهیاری، محمدصادق، صداقت حور، شهرام، و نورحسینی، سیدعلی. (1394). عوامل مؤثر بر عدم موفقیت تعاونی های چایکاران در استان گیلان. تعاون و کشاورزی (تعاون)، 4(14 )، 111-126. SID. https://sid.ir/paper/93620/fa

    Vancouver: کپی

    نصرالهی مصطفی، الهیاری محمدصادق، صداقت حور شهرام، نورحسینی سیدعلی. عوامل مؤثر بر عدم موفقیت تعاونی های چایکاران در استان گیلان. تعاون و کشاورزی (تعاون)[Internet]. 1394؛4(14 ):111-126. Available from: https://sid.ir/paper/93620/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی نصرالهی، محمدصادق الهیاری، شهرام صداقت حور، و سیدعلی نورحسینی، “عوامل مؤثر بر عدم موفقیت تعاونی های چایکاران در استان گیلان،” تعاون و کشاورزی (تعاون)، vol. 4، no. 14 ، pp. 111–126، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/93620/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا