Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

537
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل مؤثر بر گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان قائم شهر

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 144

چکیده

 هدف این تحقیق بررسی عوامل مؤثر بر گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونی های تولید کشاورزی است. این تحقیقِ کاربردی با استفاده از روش تحقیق پیمایشی انجام شد. جامعة آماری تحقیق شامل اعضای 191 تعاونی تولید کشاورزی شهرستان قائم شهر بود. از این بین, فقط 45 تعاونی با مجموع 327 عضو در زمان تحقیق فعال بودند (N= 327). برای تعیین حجم نمونة تحقیق از فرمول کوکران استفاده شد. بر این اساس, حجم نمونه حدود 141 به دست آمد. پاسخگویان با استفاده از روش نمونه گیری چندمرحله ای انتخاب شدند. برای جمع آوری داده های مورد نیاز از یک پرسش نامه محقق ساخت استفاده شد. روایی پرسش نامه تحقیق بر مبنای دیدگاه متخصصان و پایایی آن بر اساس محاسبة ضریب آلفای کرونباخ برای متغیرهای شاخص گرایش به کارآفرینی جمعی برابر 86/0 و سرمایة اجتماعی معادل 79/0 به دست آمد و تأیید شد. از روش تحلیل مسیر برای شناخت آثار مستقیم و غیرمستقیم متغیرهای مستقل بر متغیر وابستة نهایی گرایش به کارآفرینی جمعی استفاده شد. نتایج نشان داد 9/25 درصد و 5/13 درصد پاسخگویان به ترتیب گرایش زیاد و خیلی زیادی به کارآفرینی جمعی دارند. نتایج تحلیل مسیر نمایان ساخت بیشترین تأثیر مثبت بر متغیر کارآفرینی جمعی مربوط به متغیرهای مستقل سرمایة اجتماعی (69/0), عضویت در اتحادیه (46/0), داشتن مشاور (45/0), تولید با تمام ظرفیت (38/0), تعداد اعضای کنونی (25/0), انجام تغییرات بنیادی در تعاونی (24/0), تعداد اعضای خانوادة عضو تعاونی (14/0), سرمایة اولیه تعاونی (14/0) و شرکت اعضا در مجامع (08/0) است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریف زاده، محمدشریف، رستمی فلوردی، الهه، و عبداله زاده، غلامحسین. (1396). عوامل مؤثر بر گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان قائم شهر. تعاون و کشاورزی (تعاون)، 6(23 )، 105-144. SID. https://sid.ir/paper/93642/fa

    Vancouver: کپی

    شریف زاده محمدشریف، رستمی فلوردی الهه، عبداله زاده غلامحسین. عوامل مؤثر بر گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان قائم شهر. تعاون و کشاورزی (تعاون)[Internet]. 1396؛6(23 ):105-144. Available from: https://sid.ir/paper/93642/fa

    IEEE: کپی

    محمدشریف شریف زاده، الهه رستمی فلوردی، و غلامحسین عبداله زاده، “عوامل مؤثر بر گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان قائم شهر،” تعاون و کشاورزی (تعاون)، vol. 6، no. 23 ، pp. 105–144، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/93642/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا