مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,742
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و تعیین میزان نسبت انرژی برای تولید سیب زمینی در سطوح مختلف کشت در غرب اصفهان (مطالعه موردی: فریدن و فریدون شهر)

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 193

چکیده

 در این پژوهش به بررسی و تعیین میزان مصرف انرژی برای کشت سیب زمینی در سطوح مختلف کشت (زیر 1 هکتار, بین 1 تا 5 هکتار و بالای 5 هکتار) منطقه غرب اصفهان (فریدن و فریدونشهر) پرداخته شده است. به این منظور بین سیب زمینی کاران منطقه تعدادی پرسشنامه توزیع گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که بیشترین سهم مصرف انرژی در محصول سیب زمینی مربوط به انرژی شیمیایی با متوسط 51 درصد (کود, به ویژه ازت) بوده و کمترین میزان سهم مصرف انرژی مربوط به انرژی بیولوژیک با متوسط 2 درصد (کارگر) بوده است. همچنین مشخص شد که اثر سطوح مختلف کشت برای محصول سیب زمینی بر میزان کارایی (نسبت) انرژی در سطح 1 درصد معنی دار می باشد به طوریکه با افزایش سطوح زیر کشت برای سیب زمینی از زیر 1 هکتار به بالای 5 هکتار میانگین کارایی (نسبت) انرژی از 3/1 تا 08/2 افزایش یافت. با توجه به نتایج به دست آمده مشخص گردید که اثر نظامهای مختلف زراعی بر میزان نسبت انرژی در سطح 1 درصد معنی دار می باشد. همچنین مالکیت تراکتور و نوع تراکتور بر میزان انرژی سوخت مصرفی در هکتار دارای اثر معنی داری در سطح 1 درصد بود. در پایان نیز توصیه هایی جهت بهینه کردن مصرف انرژی در منطقه داده شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی قهدریجانی، محمد، کیهانی، علیرضا، طباطبایی فر، سیداحمد، و امید، محمود. (1388). بررسی و تعیین میزان نسبت انرژی برای تولید سیب زمینی در سطوح مختلف کشت در غرب اصفهان (مطالعه موردی: فریدن و فریدون شهر). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1)، 183-193. SID. https://sid.ir/paper/9374/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی قهدریجانی محمد، کیهانی علیرضا، طباطبایی فر سیداحمد، امید محمود. بررسی و تعیین میزان نسبت انرژی برای تولید سیب زمینی در سطوح مختلف کشت در غرب اصفهان (مطالعه موردی: فریدن و فریدون شهر). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1):183-193. Available from: https://sid.ir/paper/9374/fa

    IEEE: کپی

    محمد مرادی قهدریجانی، علیرضا کیهانی، سیداحمد طباطبایی فر، و محمود امید، “بررسی و تعیین میزان نسبت انرژی برای تولید سیب زمینی در سطوح مختلف کشت در غرب اصفهان (مطالعه موردی: فریدن و فریدون شهر)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1، pp. 183–193، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9374/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button