Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,028
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

834
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره الکلی دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 62 | صفحه پایان 68

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد, لیپیدهای خون و مقدار هماتوکریت جوجه های گوشتی انجام گرفت. تعداد 800 قطعه جوجه گوشتی یک روزه از سویه تجاری کاب 500 برای مدت 42 روز بر روی بستر پرورش یافتند. یک جیره پایه برای هر یک از دوره های آغازین (0 تا 21 روزگی) و پایانی (22 تا 42 روزگی) تهیه و با مقادیر 3/0 و 6/0 درصد عصاره آویشن و یا عصاره سیر نیز مکمل شدند. بنابراین پنج تیمار آزمایشی وجود داشت که به هر یک 4 تکرار متشکل از 40 قطعه جوجه گوشتی (به صورت مخلوط جنسی) اختصاص یافت. داده های آزمایش شامل افزایش وزن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی, تری گلیسرید, کلسترول, HDL و مقدار هماتوکریت خون در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه واریانس شدند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که عصاره های مورد استفاده (سیر و آویشن) نتوانستند تاثیر معنی داری بر افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی و مصرف خوراک جوجه های گوشتی داشته باشند. افزودن عصاره های سیر و آویشن به جیره پایه تاثیری بر غلظت لیپیدهای خون و مقدار هماتوکریت جوجه های گوشتی نداشت. در عین حال غلظت HDL در سرم خون مرغ ها نسبت به خروس ها کمتر بود. در شرایط این آزمایش, عصاره های الکلی دو گیاه سیر و آویشن تاثیری بر عملکرد و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی نداشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آموزمهر، انور، و دستار، بهروز. (1388). تاثیر عصاره الکلی دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1)، 62-68. SID. https://sid.ir/paper/9379/fa

    Vancouver: کپی

    آموزمهر انور، دستار بهروز. تاثیر عصاره الکلی دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1):62-68. Available from: https://sid.ir/paper/9379/fa

    IEEE: کپی

    انور آموزمهر، و بهروز دستار، “تاثیر عصاره الکلی دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد و غلظت لیپیدهای خون جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1، pp. 62–68، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9379/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا