مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,322
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه گوگرد دار بر عملکرد نیمچه ها و مرغان مادر گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 116

چکیده

 در این آزمایش اثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه گوگرددار بر رشد نیمچه ها و عملکرد مرغ مادر گوشتی آرین در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شد. آزمایش در 3 مرحله در دوره پرورش (21-0 هفتگی) و تولید (60-24 هفتگی) گله مرغ مادر گوشتی انجام گرفت. گروه های آزمایشی شامل سطوح 80, 90, 100, 110 و 120 درصد احتیاجات مرغ مادر گوشتی به اسیدهای آمینه گوگرددار بودند. یافته های این آزمایش نشان داد که سطح اسیدهای آمینه گوگرددار جیره غذایی بر درصد یکنواختی و افزایش وزن نیمچه ها بی تاثیر است (P>0.05). اما درصد تولید تخم مرغ و گرم توده تخم مرغ تولیدی با ازا هر مرغ در روز در ابتدای دوره تولید تحت تاثیر اسیدهای آمینه گوگرددار جیره غذایی قرار می گیرند (P<0.05). به علاوه سطوح متفاوت میتونین به اضافه سیستین جیره بر قابلیت جوجه درآوری و وزن نتاج یکروزه در دوره پایانی تولید اثر معنی دار نداشت (P>0.05). بنابراین چنین استنباط می شود که کاهش اسیدهای آمینه گوگرددار جیره به میزان 80% نه تنها موجب تعویق رشد و تکامل نیمچه ها یا کاهش عملکرد گله مرغ مادر گوشتی نمی گردد, بلکه باعث عملکرد مطلوب گله و کاهش هزینه های تولید می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پوراسلامی، رضا، بلداجی، فتح اله، و حسنی، سعید. (1384). بررسی تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه گوگرد دار بر عملکرد نیمچه ها و مرغان مادر گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 12(وِیژه نامه علوم دامی)، 109-116. SID. https://sid.ir/paper/9449/fa

    Vancouver: کپی

    پوراسلامی رضا، بلداجی فتح اله، حسنی سعید. بررسی تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه گوگرد دار بر عملکرد نیمچه ها و مرغان مادر گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1384؛12(وِیژه نامه علوم دامی):109-116. Available from: https://sid.ir/paper/9449/fa

    IEEE: کپی

    رضا پوراسلامی، فتح اله بلداجی، و سعید حسنی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه گوگرد دار بر عملکرد نیمچه ها و مرغان مادر گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 12، no. وِیژه نامه علوم دامی، pp. 109–116، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9449/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا