مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,341
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

571
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات تغذیه جیره های دارای سطوح مختلف پودر شفیره کرم ابریشم بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 51

چکیده

 در این تحقیق اثرات جیره های دارای سطوح صفر, 3, 6 و 9 درصد پودر شفیره کرم ابریشم بر عملکرد جوجه های نر گوشتی با استفاده از 13 تیمار آزمایشی در یک طرح کامل تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 780 قطعه جوجه یکروزه نر گوشتی از سویه آرین به 52 گروه آزمایشی 15 قطعه ای با میانگین وزنی تقریبا مشابه تقسیم شد و سپس به هر یک از 13 تیمار آزمایشی 4 تکرار به طور تصادفی اختصاص یافت. آزمایش از سن یک روزگی شروع و تا سن 49 روزگی ادامه داشت. نتایج حاصله نشان داد که جیره های دارای سطوح مختلف پودر شفیره تاثیر معنی داری بر میانگین های مصرف غذا و اضافه وزن روزانه جوجه ها در طول دوره صفر تا 42 روزگی نداشتند, ولی در کل دوره آزمایش میانگین مصرف غذا و اضافه وزن روزانه جوجه های تغذیه شده با پودر شفیره کرم ابریشم به صورت قابل ملاحظه ای بیش از جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی پودر ماهی به عنوان تنها منبع پروتئین حیوانی بود. همچنین هیچیک از تیمارهای آزمایشی تاثیر معنی داری بر ضریب تبدیل غذایی جوجه ها در طی دوره های صفر تا 42 و یا صفر تا 49 روزگی نداشتند. میانگین وزن بدن کلیه گروه هایی که در طی دوره های مختلف پرورش با جیره های دارای سطوح مختلف پودر شفیره تغذیه شده بودند در سن 49 روزگی به طور قابل ملاحظه ای بالاتر از گروه شاهد بود (2136 گرم در مقایسه با 2046.4 گرم). همچنین تغذیه جوجه ها با استفاده از سطوح مختلف پودر شفیره تاثیر معنی داری بر راندمان لاشه, درصد چربی محوطه بطنی و پانکراس نسبت به وزن زنده نداشت. با توجه به نتایج آزمایش حاضر, می توان از پودر شفیره کرم ابریشم به عنوان تنها منبع پروتئین حیوانی در جیره جوجه های گوشتی از سنین اولیه بدون آنکه بر عملکرد آنها تاثیر نامطلوبی داشته باشد, استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قیصری، عباسعلی، سراییان، امید، و خدامی، علی. (1384). اثرات تغذیه جیره های دارای سطوح مختلف پودر شفیره کرم ابریشم بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 12(وِیژه نامه علوم دامی)، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/9453/fa

    Vancouver: کپی

    قیصری عباسعلی، سراییان امید، خدامی علی. اثرات تغذیه جیره های دارای سطوح مختلف پودر شفیره کرم ابریشم بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1384؛12(وِیژه نامه علوم دامی):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/9453/fa

    IEEE: کپی

    عباسعلی قیصری، امید سراییان، و علی خدامی، “اثرات تغذیه جیره های دارای سطوح مختلف پودر شفیره کرم ابریشم بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 12، no. وِیژه نامه علوم دامی، pp. 43–51، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9453/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button