مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

264
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 345 | صفحه پایان 354

چکیده

 تاثیر استفاده از اسید استیک, اسید بوتیریک و اسیدپروپیونیک و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار و برخی فراسنجه های کیفی تخم مرغ با استفاده از 320 قطعه مرغ تخم گذار سویه بوونز در یک آزمایش فاکتوریل 2×4 با چهار سطح اسید چرب (بدون اسید چرب, 0/1 درصد جیره, اسید پروپیونیک, 0/2 درصد جیره, اسید بوتیریک, 0/3 درصد جیره) و دو سطح پروبیوتیک (صفر و 0/01 درصد جیره) در قالب طرح کاملا تصادفی با هشت تیمار و پنج تکرار و هشت قطعه پرنده در هر تکرار بررسی شد. میانگین وزن تخم مرغ, ضریب تبدیل, درصد تولید و توده تخم مرغ تولیدی تحت تاثیر تیمار های آزمایشی قرار نگرفت. مکمل سازی جیره با اسید آلی, مصرف خوراک را به طور معنی داری افزایش داد (0/05>P). درصد, قطر و شاخص رنگ زرده تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت, ولی ارتفاع زرده در پرندگانی که اسید های چرب یا پروبیوتیک دریافت کردند بهبود یافت (0/05>P). وزن مخصوص, درصد پوسته و ضخامت پوسته تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. جیره های حاوی اسید آلی و پروبیوتیک مقاومت پوسته را در مقایسه با گروه فاقد افزودنی بهبود بخشید (0/05>P). به طور کلی نتایج این پژوهش نشان داد که مکمل های اسید آلی و پروبیوتیک با تاثیر مثبت بر مصرف خوراک, وزن تخم مرغ, ارتفاع زرده تخم مرغ و مقاومت پوسته سبب بهبود عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ تولیدی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشارمنش، محسن، رضائی پور، مریم، و معینی، محمدسالار. (1400). اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم مرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(2 )، 345-354. SID. https://sid.ir/paper/950105/fa

    Vancouver: کپی

    افشارمنش محسن، رضائی پور مریم، معینی محمدسالار. اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم مرغ. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(2 ):345-354. Available from: https://sid.ir/paper/950105/fa

    IEEE: کپی

    محسن افشارمنش، مریم رضائی پور، و محمدسالار معینی، “اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ های تخمگذار و فراسنجه های کیفی تخم مرغ،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 2 ، pp. 345–354، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950105/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button