APA:
کپیخیامی، مسعود، رضوی روحانی، سیدمهدی، و سیاسی، زهرا. (1382). اثر دما و پرتو فرابنفش در کاهش تعداد باکتریهای کلیفرم در زعفران. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 10(2)، 43-50. SID. https://sid.ir/paper/9509/fa
Vancouver:
کپیخیامی مسعود، رضوی روحانی سیدمهدی، سیاسی زهرا. اثر دما و پرتو فرابنفش در کاهش تعداد باکتریهای کلیفرم در زعفران. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1382؛10(2):43-50. Available from: https://sid.ir/paper/9509/fa
IEEE:
کپیمسعود خیامی، سیدمهدی رضوی روحانی، و زهرا سیاسی، “اثر دما و پرتو فرابنفش در کاهش تعداد باکتریهای کلیفرم در زعفران،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 10، no. 2، pp. 43–50، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9509/fa