مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

721
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فاصله ژنتیکی ارقام چای (.Cammellia sinensis L) با استفاده از الکتروفورز پروتئین ها و پلی مورفیسم ایزوزیم استراز

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 80

چکیده

 در این تحقیق پروتئین های ذخیره ای بذر, پروتئین های محلول برگ و یک سیستم آنزیمی (استراز) در 12 رقم چای (Camellia sinensis L.) مورد مطالعه قرار گرفت. باندهای پروتئینی به روش الکتروفورز سدیم دودسیل سولفات ژل پلی آکریل آمیدو باندهای آنزیمی به روش الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید جداسازی شدند. در مجموع 47 نوار بدون ابهام و تکرارپذیر مشاهده شد که از آنها برای برآورد فاصله ژنتیکی ارقام چای استفاده شد. ارقام در فاصله 1/0 تا 5/0 خوشه بندی شدند و میانگین فاصله ژنتیکی آنها 316/0برآورد شد. خوشه بندی ارقام برحسب 47 نوار, با استفاده از ضریب جفت و جور شدن ساده و به روش UPGMA  انجام گردید. برش دندروگرام از نقطه ای نزدیک به میانگین, ارقام را به سه کلاس گروه بندی می نماید. کلاس 1: ارقامDN , 62/5,B275 , 11و 24, کلاس2: ارقام 10, 14, 19, 20 و 31 و کلاس 3: ارقام 28 و 100. حضور ارقام سریلانکایی در یک کلاس و ارقام انتخابی در کلاس دیگر حاکی از عدم تشابه آنها و زیاد بودن فاصله ژنتیکی آنها است. البته در داخل هر کلاس نیز تنوع ژنتیکی واضحی مشاهده می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودزاده، احمد، حیدری، رضا، و جمال امیدی، معصومه. (1382). ارزیابی فاصله ژنتیکی ارقام چای (.Cammellia sinensis L) با استفاده از الکتروفورز پروتئین‌ ها و پلی‌ مورفیسم ایزوزیم استراز. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 10(2)، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/9517/fa

    Vancouver: کپی

    محمودزاده احمد، حیدری رضا، جمال امیدی معصومه. ارزیابی فاصله ژنتیکی ارقام چای (.Cammellia sinensis L) با استفاده از الکتروفورز پروتئین‌ ها و پلی‌ مورفیسم ایزوزیم استراز. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1382؛10(2):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/9517/fa

    IEEE: کپی

    احمد محمودزاده، رضا حیدری، و معصومه جمال امیدی، “ارزیابی فاصله ژنتیکی ارقام چای (.Cammellia sinensis L) با استفاده از الکتروفورز پروتئین‌ ها و پلی‌ مورفیسم ایزوزیم استراز،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 10، no. 2، pp. 73–80، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9517/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button