Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,116
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات مصرف بهینه چند عنصر مهم غذایی بر عملکرد و کیفیت چای

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 89

چکیده

 به منظور بررسی اثر انواع کودهای ازته, پتاسه و عنصر کم مصرف بر عملکرد و کیفیت چای آزمایشی در سال 1377 در مرکز تحقیقات چای فشالم فومن واقع در 15 کیلومتری رشت انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل اسپلیت پلات در قالب پایه بلوک های کامل تصادفی با سه فاکتور در سه تکرار پیاده شد. کود ازته و پتاسه هر کدام در دو سطح به شکل فاکتوریل در کرت های اصلی و عناصر کم مصرف در چهار سطح در کرت های فرعی توزیع شدند. این آزمایش شامل 10 برگ چینی بود که عملکردهای کل محصول از حاصل جمع 10 نوبت برداشت برگ های سبز چای به دست آمد و برای بررسی کیفیت چای, درصد تانن و عصاره آبی در دو نوبت و درصد کافئین در یک نوبت اندازه گیری شد. مصرف عناصر کم مصرف به خصوص ترکیب تیماری سولفات منیزیم و سولفات روی در افزایش عملکرد کل اثر معنی داری (در سطح 5 درصد) داشت. اثر سه جانبه کودهای ازته و پتاسه همراه با عناصر کم مصرف بر روی درصد کافئین برگ در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود و در این مورد ترکیب کودهای اوره به همراه کلرور پتاسیم (اثر متقابل ازت و پتاس) بدون حضور عناصر کم مصرف بهترین تاثیر را در افزایش کافئین برگ داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صداقت حور، شهرام، مسیحا، سیروس، و ملکوتی، محمدجعفر. (1382). اثرات مصرف بهینه چند عنصر مهم غذایی بر عملکرد و کیفیت چای. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 10(2)، 81-89. SID. https://sid.ir/paper/9519/fa

    Vancouver: کپی

    صداقت حور شهرام، مسیحا سیروس، ملکوتی محمدجعفر. اثرات مصرف بهینه چند عنصر مهم غذایی بر عملکرد و کیفیت چای. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1382؛10(2):81-89. Available from: https://sid.ir/paper/9519/fa

    IEEE: کپی

    شهرام صداقت حور، سیروس مسیحا، و محمدجعفر ملکوتی، “اثرات مصرف بهینه چند عنصر مهم غذایی بر عملکرد و کیفیت چای،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 10، no. 2، pp. 81–89، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9519/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا