APA:
کپیمحمدی الستی، فریبا، آصفی، نارملا، ملکی، رامین، و سیدلو هریس، سیدصادق. (1400). اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 143-159. SID. https://sid.ir/paper/953000/fa
Vancouver:
کپیمحمدی الستی فریبا، آصفی نارملا، ملکی رامین، سیدلو هریس سیدصادق. اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):143-159. Available from: https://sid.ir/paper/953000/fa
IEEE:
کپیفریبا محمدی الستی، نارملا آصفی، رامین ملکی، و سیدصادق سیدلو هریس، “اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 143–159، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953000/fa