مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

169
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 24

چکیده

 ترکیبات پلیمری همانند پلی لاکتیک اسید برای پوشش مواد غذایی استفاده می شود. اسانس آویشن شیرازی دارای خاصیت آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی می باشد, که می تواند در داخل فیلم ها استفاده شود. این مطالعه برای اولین بار به بررسی تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ می پردازد. فیلم های پلی لاکتیک اسیدی حاوی سطوح 0, 2/0, 4/0, 6/0, 8/0 و 00/1 درصد اسانس آویشن شیرازی تهیه شدند و برای 12روز روی گوشت مرغ قرار گرفتند. آزمون های میکروبی, آنتی اکسیدانی, pH, مواد ازته فرار, و ویژگی های حسی در زمان های 0 (12 ساعت پس از بسته بندی), 3, 6, 9 و 12بعد از بسته بندی مورد سنجش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که فیلم های پلی لاکتیک اسیدی حاوی 00/1 درصد اسانس آویشن شیرازی فعالیت آنتی باکتریایی, آنتی اکسیدانی و یژگی های حسی بزرگتر (p < 0. 05) و pH و مواد ازته فرار پایین تری در مقایسه با دیگر گروه ها خصوصا گروه شاهد (p < 0. 05) نشان دادند. این نتایج نشان می دهد که پوشش پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی خصوصا در سطوح بزرگتر, فعالیت آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی خوبی از خود نشان می دهد که به علت اجزای اسانس آویشن شیرازی می باشد و فیلم های تهیه شده به حفظ آن کمک می کنند. استفاده از فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی برای بسته بندی مواد غذایی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیری، داوود، و کمانی، جعفر. (1399). تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 16(2 (پیاپی 41) )، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/953148/fa

    Vancouver: کپی

    نصیری داوود، کمانی جعفر. تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 41) ):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/953148/fa

    IEEE: کپی

    داوود نصیری، و جعفر کمانی، “تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 16، no. 2 (پیاپی 41) ، pp. 11–24، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953148/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button