APA:
کپینصیری، داوود، و کمانی، جعفر. (1399). تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 16(2 (پیاپی 41) )، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/953148/fa
Vancouver:
کپینصیری داوود، کمانی جعفر. تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 41) ):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/953148/fa
IEEE:
کپیداوود نصیری، و جعفر کمانی، “تاثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 16، no. 2 (پیاپی 41) ، pp. 11–24، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953148/fa