مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

146
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات برگ زیتون و پونه بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی ایلئومی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 136

چکیده

 زیتون درختی همیشه سبز با ویژگی های باکتریایی بوده که اثرات مثبتی بر فلور میکروبی دستگاه گوارش دارد. از سوی دیگر, پونه نیز دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی می باشد و باعث بهبود ضریب تبدیل غذایی می گردد. با توجه به توانایی های این دو گیاه, پژوهش حاضر با هدف بررسی اثرات پودر برگ زیتون و پودر گیاه پونه بر عملکرد, فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی ایلیوم در جوجه های گوشتی انجام شد. برای این منظور از 400 قطعه جوجه ی گوشتی یک روزه ی سویه کاب 500 در قالب یک طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار, چهار تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده گردید. از سن هشت روزگی تا پایان دوره پرورش (42 روزگی), هر یک از گروه های آزمایشی با یکی از جیره های زیر خوراک دهی شدند: 1-جیره پایه بدون افزودنی (شاهد) 2-جیره پایه به همراه 50 گرم در تن آنتی بیوتیک اریترومایسین 3-جیره دارای 5/0 درصد پودر برگ زیتون 4-جیره دارای 5/0 درصد پونه 5-جیره دارای 5/0 درصد مخلوط مساوی پونه و برگ زیتون. شرایط مدیریتی و پرورشی تمامی گروه ها در طول دوره پرورش یکسان بود. جوجه ها از 1 تا 7 روزگی با جیره آغازین, 8 تا 21 روزگی با جیره رشد و از 22 تا 42 روزگی با جیره پایانی تغذیه شدند. در پایان دوره پرورش (42 روزگی), از هر تکرار دو قطعه جوجه(8 قطعه از هر تیمار) به منظور نمونه برداری و بررسی پارامترهای مورد نظر انتخاب و کشتار شدند. ارزیابی آماری با استفاده از برنامه SAS انجام شد. اگرچه افزودن 5/0 درصد پودر برگ زیتون, مخلوط پونه و زیتون و همچنین آنتی بیوتیک, ضریب تبدیل غذایی را در دوره هشت تا 21 روزگی در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی داری بهبود داد (05/0>p).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلال فرد، فاطمه، پارسایی، سیامک، هوشمند، محمد، و نقی ها، رضا. (1399). اثرات برگ زیتون و پونه بر عملکرد, فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی ایلئومی در جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 16(2 (پیاپی 41) )، 125-136. SID. https://sid.ir/paper/953151/fa

    Vancouver: کپی

    جلال فرد فاطمه، پارسایی سیامک، هوشمند محمد، نقی ها رضا. اثرات برگ زیتون و پونه بر عملکرد, فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی ایلئومی در جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 41) ):125-136. Available from: https://sid.ir/paper/953151/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه جلال فرد، سیامک پارسایی، محمد هوشمند، و رضا نقی ها، “اثرات برگ زیتون و پونه بر عملکرد, فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی ایلئومی در جوجه های گوشتی،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 16، no. 2 (پیاپی 41) ، pp. 125–136، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953151/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button