APA:
کپیدرخشان، آیدا، و اسماعیل پور، مهرناز. (1400). اثر صمغ بادام بر خواص بافتی, شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری. علوم غذایی و تغذیه، 18(2 (پیاپی 70) )، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/953937/fa
Vancouver:
کپیدرخشان آیدا، اسماعیل پور مهرناز. اثر صمغ بادام بر خواص بافتی, شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1400؛18(2 (پیاپی 70) ):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/953937/fa
IEEE:
کپیآیدا درخشان، و مهرناز اسماعیل پور، “اثر صمغ بادام بر خواص بافتی, شیمیایی و حسی کیک روغنی کم کالری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 2 (پیاپی 70) ، pp. 87–98، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953937/fa