APA:
کپیافشاریان، زهرا، شجاعی علی آبادی، سعیده، حسینی، هدایت، حسینی، سیده مرضیه، و میرمقتدایی، لیلا. (1400). تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(1 )، 123-132. SID. https://sid.ir/paper/954546/fa
Vancouver:
کپیافشاریان زهرا، شجاعی علی آبادی سعیده، حسینی هدایت، حسینی سیده مرضیه، میرمقتدایی لیلا. تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(1 ):123-132. Available from: https://sid.ir/paper/954546/fa
IEEE:
کپیزهرا افشاریان، سعیده شجاعی علی آبادی، هدایت حسینی، سیده مرضیه حسینی، و لیلا میرمقتدایی، “تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 ، pp. 123–132، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954546/fa