APA:
کپیمحروسی، طاهره، و پورفرزاد، امیر. (1400). بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 95-114. SID. https://sid.ir/paper/954685/fa
Vancouver:
کپیمحروسی طاهره، پورفرزاد امیر. بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):95-114. Available from: https://sid.ir/paper/954685/fa
IEEE:
کپیطاهره محروسی، و امیر پورفرزاد، “بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش های چندمتغیره متقارن و نامتقارن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 95–114، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954685/fa