APA:
کپیشفیعی جم، راضیه، و لک زاده، لیلا. (1400). بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(2 )، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/954688/fa
Vancouver:
کپیشفیعی جم راضیه، لک زاده لیلا. بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(2 ):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/954688/fa
IEEE:
کپیراضیه شفیعی جم، و لیلا لک زاده، “بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 2 ، pp. 89–100، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954688/fa