APA:
کپیاردلان، امیریوسف، اسحاقی، محمدرضا، و ناطقی، لیلا. (1400). بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در شیرینی برنجی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 115-128. SID. https://sid.ir/paper/954867/fa
Vancouver:
کپیاردلان امیریوسف، اسحاقی محمدرضا، ناطقی لیلا. بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در شیرینی برنجی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):115-128. Available from: https://sid.ir/paper/954867/fa
IEEE:
کپیامیریوسف اردلان، محمدرضا اسحاقی، و لیلا ناطقی، “بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در شیرینی برنجی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 115–128، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954867/fa