APA:
کپیایوبی، اعظم، و بلوردی، محمد. (1400). اثر آبگیری اسمزی قبل از خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ورقه های پیاز خشک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(2 )، 51-65. SID. https://sid.ir/paper/954870/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم، بلوردی محمد. اثر آبگیری اسمزی قبل از خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ورقه های پیاز خشک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(2 ):51-65. Available from: https://sid.ir/paper/954870/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، و محمد بلوردی، “اثر آبگیری اسمزی قبل از خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ورقه های پیاز خشک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 2 ، pp. 51–65، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/954870/fa