APA:
کپیمیلانی، الناز، شهیدی، فخری، انصاری فر، الهام، خلیلیان موحد، محمد، و صالحی پور، فریده. (1400). بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حجیم غنی شده حاوی آرد عناب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 143-159. SID. https://sid.ir/paper/955065/fa
Vancouver:
کپیمیلانی الناز، شهیدی فخری، انصاری فر الهام، خلیلیان موحد محمد، صالحی پور فریده. بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حجیم غنی شده حاوی آرد عناب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):143-159. Available from: https://sid.ir/paper/955065/fa
IEEE:
کپیالناز میلانی، فخری شهیدی، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان موحد، و فریده صالحی پور، “بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حجیم غنی شده حاوی آرد عناب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 143–159، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955065/fa