APA:
کپیکریم زادگان، حسین، محترمی، فروغ، و الماسی، هادی. (1400). تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکوئیت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 31(4 )، 115-128. SID. https://sid.ir/paper/955076/fa
Vancouver:
کپیکریم زادگان حسین، محترمی فروغ، الماسی هادی. تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکوئیت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(4 ):115-128. Available from: https://sid.ir/paper/955076/fa
IEEE:
کپیحسین کریم زادگان، فروغ محترمی، و هادی الماسی، “تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکوئیت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 4 ، pp. 115–128، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955076/fa