APA:
کپیعراقی، حسین، رستگار، سمیه، تاج الدین، بهجت، جوان نیکخواه، محمد، و عسکری سرچشمه، محمدعلی. (1400). حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(2 )، 121-130. SID. https://sid.ir/paper/955354/fa
Vancouver:
کپیعراقی حسین، رستگار سمیه، تاج الدین بهجت، جوان نیکخواه محمد، عسکری سرچشمه محمدعلی. حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(2 ):121-130. Available from: https://sid.ir/paper/955354/fa
IEEE:
کپیحسین عراقی، سمیه رستگار، بهجت تاج الدین، محمد جوان نیکخواه، و محمدعلی عسکری سرچشمه، “حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 ، pp. 121–130، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955354/fa