مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

162
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

469
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 130

چکیده

 سابقه و هدف: کاهش بار میکروبی آریل انار و حفظ قدرت آنتی اکسیدانی می تواند منجر به ارتقا سطح سلامت و افزایش قدرت ایمنی بدن شود. از این رو هدف از این پژوهش, تاثیر فیلم پلی اتیلنی حاوی کیتوزان و کارواکرول بر فعالیت آنتی اکسیدانی و بار میکروبی آریل انار نگهداری شده در دمای 7± 1 درجه سلسیوس است. مواد و روش ها: محتوای آنتوسیانین, فعالیت آنتی اکسیدانی و تعداد پرگنه های قارچ و باکتری آریل میوه انار بسته بندی شده با فیلم پلی اتیلنی حاوی سه غلظت کارواکرول (0, 1 و 2 درصد) و سه غلظت کیتوزان (0, 1 و 2 درصد) طی 16 روز انبارداری در دمای 1± 7 درجه سلسیوس و به فاصله هر 4 روز اندازه گیری شدند. یافته ها: نتایج تجزیه واریانس نشان داد که غلظت های مختلف کیتوزان و کارواکرول تاثیر معنی داری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و بار میکروبی آریل های انار داشتند. فیلم های حاوی کیتوزان سبب حفظ معنی دار محتوی آنتوسیانین در مقابل کنترل شد. بعد از 16 روز انبارداری فیلم های حاوی 1 درصد کارواکرول و 2 درصد کیتوزان تاثیر معنی دار در سطح 1 درصد بر پرگنه های قارچ و آلودگی باکتریایی و فعالیت آنتی اکسیدانی داشتند. نتیجه گیری: استفاده از فیلم های حاوی کارواکرول و کیتوزان بدلیل کاهش بار میکروبی می تواند در صنعت بسته بندی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عراقی، حسین، رستگار، سمیه، تاج الدین، بهجت، جوان نیکخواه، محمد، و عسکری سرچشمه، محمدعلی. (1400). حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 16(2 )، 121-130. SID. https://sid.ir/paper/955354/fa

    Vancouver: کپی

    عراقی حسین، رستگار سمیه، تاج الدین بهجت، جوان نیکخواه محمد، عسکری سرچشمه محمدعلی. حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛16(2 ):121-130. Available from: https://sid.ir/paper/955354/fa

    IEEE: کپی

    حسین عراقی، سمیه رستگار، بهجت تاج الدین، محمد جوان نیکخواه، و محمدعلی عسکری سرچشمه، “حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 ، pp. 121–130، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/955354/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button